信息来源:  作者:  编辑:展示文化研究中心  发布时间:2013-05-06 19:04:00

展示文化研究中心

展示文化研究中心RESEARCH CENTER OF VISUAL CULTURE

为应对世界视觉文化的发展态势,研究和营造中国模式的艺术生产消费体制,联合国内外著名艺术策划人、批评家、艺术家与学者,展开对艺术体制的研究与批判,共同思考中国艺术体制的现实与发展前景。中心身兼视觉文化研究和展览实验的双重功能,注重从实际操作中检验和发展视觉文化理论和展览操作模式,推动国内对于现代视觉制度的研究和反思。

负责人:许江

Noted art sponsors, critics, artists and scholars are mobilized to formalize Chinese mode of art production and consumption in answer to global development of visual culture. The center is concerned about both visual culture and exhibition experimentation.

Person in charge: Xu Jiang

展示文化研究中心网站