信息来源:  作者:  编辑:人文与艺术教育研究中心  发布时间:2013-05-06 19:03:00

人文与艺术教育研究中心

人文与艺术教育研究中心RESEARCH CENTER OF HUMANITIES AND ART EDUCATION

在数字化、图像化生存的今天,关于艺术与艺术教育的思考已逾出艺术学的边界,通过从哲学、语言学、文化学、社会学、传播学、伦理学、心理学、经济学等多学科、多视角给予关注与研究,积极拓展艺术教育的人文之维。

负责人:葛加锋

This center intends to explore the multi-disciplinary and multi-perspective approaches to art education in the terms of philosophy, linguistics, culture, sociology, communication, ethics, psychology, and economics in the present context of digitalization and iconization.

Person in charge: Ge Jiafeng