信息来源:  作者:  编辑:岩彩画研究所  发布时间:2013-05-06 19:02:00

岩彩画研究所

岩彩画研究所RESEARCH CENTER OF MINERAL-PIGMENT PAINTING

从绘画本体语言切入,以材料表现为突破口,注入新的材质和艺术观念,进行岩彩画的研究,提高岩彩画创作质量,形成系统深入的完整教学体系,打造一个高层次的创作与研究平台,以期推动中国绘画的发展。

负责人:王雄飞

To establish an integrated instructional system, this center strives to construct an professional platform for research and creation via material exploration and application of new concepts.

Person in charge: Wang Xiongfei

岩彩画研究所网站